Överlägsen Produkt Män New Balance Fresh Foam Lazr HypoKnit V2 löparskor SS19 Svart tVo8LX9V

  • 1134 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,339  s.kr513
Spara: 62% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Överlägsen Produkt Män New Balance Fresh Foam Lazr HypoKnit V2 löparskor SS19 Svart tVo8LX9V
Överlägsen Produkt Män New Balance Fresh Foam Lazr HypoKnit V2 löparskor SS19 Svart tVo8LX9V
Överlägsen Produkt Män New Balance Fresh Foam Lazr HypoKnit V2 löparskor SS19 Svart tVo8LX9V

New Balance

Ny balans färska skum Lazr HypoKnit V2 kör ShoesPinnacle prestanda, dämpning och stil förädlas i färska skum Lazr v2 HypoKnit löpare. Data-inspirerade mellansula designen ger överlägsen support, medan den lasergravyr färska skum teknologin erbjuder komfort för stor genomslagskraft aktivitet och vardags både. Plus, den HypoKnit övre ger en dynamisk passform: konstruerad zonal funktion, taktilitet och djup textur.


HypoKnit övre


De färska skum Lazr Hyposkin V2 löparskor konstruerade med en Hypoknit övre, och säkerställa fötterna förblir sval och skön som du kör. Konstruerad att ge riktat stöd, den HypoKnit övre lås foten ner i synnerhet förlägger för att säkerställa en dynamisk passform och minska i sko slirning. Den övre designen skapar en sekund-hud-känsla som anpassar sig till dina fötter, bor hos dig i alla riktningar. Samt leverera exceptionell komfort, transporterar övre också aktivt och effektivt bort ansamling av överskjutande svett och fukt att lämna dig känslan sval, torr och bekväm som du strävar efter för bästa resultat och prestanda. Dessutom uppmuntras sval luft att cirkulera, skapa en torrare och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas. Bootie byggandet kramar foten för extra komfort och möjliggör en enkel på/av för liv i rörelse. Det skyddar också mot skav och irritation att minska riskerna för repetitiva skada. Slutföra övre är en Akilles häl ficka som hjälper till att försäkra dig om fötterna plats för en säker, bekväm kör.


Färsk skum mellansula


Den nya balans LAZR HypoSkin innehåller en subtil tweak från den typiska färska skum teknologin eftersom det är först någonsin sko ska innehålla en laser graverad mellansula. Detta skapar ultimat komfort tack vare djup flex grooves ligger hela mellansulan att ge dig kanten över standard schakt. Den färska skum håller den dämpning vanligtvisjämförbara och förbättrar övergången i gångcykeln. Den innovativa tekniken för att göra den mediala sidan lite fastare och mer upphöjda smidigt och gradvis innehar av överpronation. Fresh Foam är en innovativ betydande och stabil mellansula som skapats från en fusion av plysch skum och avancerad design programvara skapar en ultra-vadderade och geometriskt ljud upplevelse. Efter omfattande forskning i Välj löpare biomekanik, tvinga mönster, och bära tendenser, New Balance har levererat en ytterst dämpad under fötterna känns som respekterar och upprätthåller löparens behöver engagera med själva åkturen. En TPU externa häl stabilisator låser i hälen att minska slirning och minskar riskerna för skada.


Slitstarkt gummi Yttersula


Lätt och massivt gummi Yttersula ger optimalt grepp och dragkraft när du kör för att ge ett fast, säker fot. Gummit ger otrolig dragkraft på olika ytor så att du kan greppa på marken för att driva dig förbi mållinjen. Det är också otroligt flexibelt och fungerar med den naturliga rörelsen av din fot så att du kan köra fritt till seger. Varaktig beskaffenhet yttersulan ger för miles samtidigt strategiskt placerade gummi pods finns över hela yttersula leverera en fullständig, obegränsad rörelseomfång i alla riktningar samt förbättra flexibilitet.


 
RSS produkt Feed :: Överlägsen Produkt Män New Balance Fresh Foam Lazr HypoKnit V2 löparskor SS19 Svart tVo8LX9V Copyright © 2019 http://www.lcnnailbar.se/